Nyári babos ragu
2010. július 8., csütörtök
Nyári babos ragu
Nyári babos ragu
5 megjegyzés on "Nyári babos ragu"
- Lofty on 2010. július 8. 7:56 írta...
-
Miután felraktad, rá egy órára dobtam is fel a babot főni hozzá. Ahogy olvastam a receptet rögtön éhes lettem.:) Főzés közben derült ki, hogy se spenót, se mangold nincs itthon, ezért pár koktél paradicsomot raktam bele és egy pici hegyes erős paprikát. ISTENI lett!!!!
- Rambling Tart on 2010. július 8. 9:46 írta...
-
Beautiful ragu, Zizi. :-) I love the healthy recipes you post. :-)
- Zizi on 2010. július 9. 2:47 írta...
-
Summer beans ragout
(Inspired by Jamie Oliver)
You need:
- 1 can of beans (all type)
- 1 Californian red pepper
- 2 large handfuls of spinach or chard
- 1 onion
- 3 cloves of garlic
- 3 bayleaves
- rosemary
- salt, pepper
- olive oil
- water
In a pan heat the olive oil and saute the chopped onion and garlic cloves for 5 minutes. Add the chopped red pepper, the dripped beans, bayleaves and rosemary. Season with salt and pepper and pour some water just to cover the ragout. Cooking for 8-10 minutes it will become creamy and juicy, this time add the chopped spinach or chard. If it needs add more water to it. Cook it for another 5 minutes. Serve with crispy bread! - Zizi on 2010. július 9. 2:48 írta...
-
Adrienn!
Örülök, hogy megfőzted, ízlett és újítottál rajta. A paradicsom mindenképpen jó ötlet! Kipróbálom én is! :) - Zizi on 2010. július 9. 2:49 írta...
-
Krista!
Thanks for your comments. I love them! The recipe is translated so get in your kitchen and cook! :)
2010. július 8., csütörtök
Nyári babos ragu
Nyári babos ragu
Miután felraktad, rá egy órára dobtam is fel a babot főni hozzá. Ahogy olvastam a receptet rögtön éhes lettem.:) Főzés közben derült ki, hogy se spenót, se mangold nincs itthon, ezért pár koktél paradicsomot raktam bele és egy pici hegyes erős paprikát. ISTENI lett!!!!
VálaszTörlésBeautiful ragu, Zizi. :-) I love the healthy recipes you post. :-)
VálaszTörlésSummer beans ragout
VálaszTörlés(Inspired by Jamie Oliver)
You need:
- 1 can of beans (all type)
- 1 Californian red pepper
- 2 large handfuls of spinach or chard
- 1 onion
- 3 cloves of garlic
- 3 bayleaves
- rosemary
- salt, pepper
- olive oil
- water
In a pan heat the olive oil and saute the chopped onion and garlic cloves for 5 minutes. Add the chopped red pepper, the dripped beans, bayleaves and rosemary. Season with salt and pepper and pour some water just to cover the ragout. Cooking for 8-10 minutes it will become creamy and juicy, this time add the chopped spinach or chard. If it needs add more water to it. Cook it for another 5 minutes. Serve with crispy bread!
Adrienn!
VálaszTörlésÖrülök, hogy megfőzted, ízlett és újítottál rajta. A paradicsom mindenképpen jó ötlet! Kipróbálom én is! :)
Krista!
VálaszTörlésThanks for your comments. I love them! The recipe is translated so get in your kitchen and cook! :)