Szép hetet, sok-sok napsütést, finom falatokat kívánok nektek jövő hétre!
2012. március 4., vasárnap
Hétvégi ízmorzsák
Szép hetet, sok-sok napsütést, finom falatokat kívánok nektek jövő hétre!
5 megjegyzés on "Hétvégi ízmorzsák"
- Anonymous írta...
-
Akkor lenne egy pár kérdésem :)
A banános-csokoládés cupcake receptje mikor várható??? Annyira, de annyira megkívántam... :(
A répa-alma italt higítod vízzel vagy nem?
Hogy készült a vegán forró csoki?
Köszi előre is a válaszokat! :)
Ágnes - Zita on 2012. március 5. 0:04 írta...
-
Szia Ágnes!
Néhány hetet tudsz várni a cupcake receptjére? Ha nem, írj emailt és átküldöm emailben. :)
A répát és az almát is gyümölcscentrifugával préseltem és a végén adtam hozzá egy kevés vizet, de tényleg csak egy keveset.
A vegán forró csoki nagyon egyszerű: valamilyen növényi tej kell hozzá (zab, rizs, szója), kakaó és édesítő (nádcukor, méz, juharszirup, stb.). Készíthető karobból is, de én nem igazán szeretem az ízét. 1-2 teáskanál kakaóport + ízlés szerinti édesítőt kikeversz 2-3 teáskanál hideg tejjel. A maradék tejet felmelegíted, ráöntöd a kakaóra, jól elkevered és már kész is. - TeaRoom on 2012. március 6. 0:41 írta...
-
Szuper ötlet ez a sorozat, nagyon várjuk a többi részt is!
- Anonymous írta...
-
Köszi a válaszokat!
Ok, megpróbálok várni a cupcake receptre, ha nem sikerül, akkor majd küldök mailt. :) Köszi a lehetőséget!
Ágnes - Rambling Tart on 2012. március 7. 2:46 írta...
-
So many wonderful shots that make me feel warm and cozy and happy to be alive. :-)
2012. március 4., vasárnap
Hétvégi ízmorzsák
Szép hetet, sok-sok napsütést, finom falatokat kívánok nektek jövő hétre!
Akkor lenne egy pár kérdésem :)
VálaszTörlésA banános-csokoládés cupcake receptje mikor várható??? Annyira, de annyira megkívántam... :(
A répa-alma italt higítod vízzel vagy nem?
Hogy készült a vegán forró csoki?
Köszi előre is a válaszokat! :)
Ágnes
Szia Ágnes!
VálaszTörlésNéhány hetet tudsz várni a cupcake receptjére? Ha nem, írj emailt és átküldöm emailben. :)
A répát és az almát is gyümölcscentrifugával préseltem és a végén adtam hozzá egy kevés vizet, de tényleg csak egy keveset.
A vegán forró csoki nagyon egyszerű: valamilyen növényi tej kell hozzá (zab, rizs, szója), kakaó és édesítő (nádcukor, méz, juharszirup, stb.). Készíthető karobból is, de én nem igazán szeretem az ízét. 1-2 teáskanál kakaóport + ízlés szerinti édesítőt kikeversz 2-3 teáskanál hideg tejjel. A maradék tejet felmelegíted, ráöntöd a kakaóra, jól elkevered és már kész is.
Szuper ötlet ez a sorozat, nagyon várjuk a többi részt is!
VálaszTörlésKöszi a válaszokat!
VálaszTörlésOk, megpróbálok várni a cupcake receptre, ha nem sikerül, akkor majd küldök mailt. :) Köszi a lehetőséget!
Ágnes
So many wonderful shots that make me feel warm and cozy and happy to be alive. :-)
VálaszTörlés