Tegyük a fagyasztóba kb. 20-30 percre vagy a hűtőbe 2-3 órára. Hűtés után vágjuk kockákra és élvezzük bűntudat nélkül! :)
2012. május 6., vasárnap
Bűntudatmentes brownie
Tegyük a fagyasztóba kb. 20-30 percre vagy a hűtőbe 2-3 órára. Hűtés után vágjuk kockákra és élvezzük bűntudat nélkül! :)
5 megjegyzés on "Bűntudatmentes brownie"
- Vera on 2012. május 6. 14:40 írta...
-
Zseniális, következö szènhidrát napomon ezt fogok kèszìteni
- anna on 2012. május 6. 16:56 írta...
-
kisertetiesen hasonlot szoktam en is rendszeresen csinalni, total kedvenc [cs is rajong erte ^_^]
egyik felismeresem a sokadik adag utan hogy igen jo bele egy csipet torok paprikapehely, masik hogy mandula helyett ugyannyi aszaltszilva elkepesztoen jova teszi - Alexandra on 2012. május 6. 19:25 írta...
-
Én is szoktam hasonlót csinálni (nem teszek bele diót), csak vékonyra hagyom és csokoládé szelet helyett esszük.
Nagyon finom :) - margaretta on 2012. május 7. 3:23 írta...
-
Ki fogom próbálni, tekintve, hogy a hűtős keksz recepted is nagy favorit lett. Köszönöm!
- Zizi on 2012. június 26. 5:41 írta...
-
Raw Brownie
Ingredients (for a 22*22 cm / 8,6*8,6 inch cake pan)
- 2 and 1/2 cups dates, pitted
- 1 cup raw cocoa
- 2 cups walnut
- 1/2 cup almond, chopped roughly
- 1/4 teaspoon salt
Method
Place walnut into the food processor and blend until the nuts are finely ground. Add cocoa, salt and blend again for 1-2 minutes. Slowly add dates while the processor is running. Work until the "dough" or mixture easily sticks together (if it doesn't add 1-2 dates).
Press the "dough" into the lined cake pan, sprinkle the top with almond (press almond pieces into the "dough"). Place in the freezer for 20-30 minutes or in the fridge for 2-3 hours.
Enjoy without remorse! :)
2012. május 6., vasárnap
Bűntudatmentes brownie
Tegyük a fagyasztóba kb. 20-30 percre vagy a hűtőbe 2-3 órára. Hűtés után vágjuk kockákra és élvezzük bűntudat nélkül! :)
Zseniális, következö szènhidrát napomon ezt fogok kèszìteni
VálaszTörléskisertetiesen hasonlot szoktam en is rendszeresen csinalni, total kedvenc [cs is rajong erte ^_^]
VálaszTörlésegyik felismeresem a sokadik adag utan hogy igen jo bele egy csipet torok paprikapehely, masik hogy mandula helyett ugyannyi aszaltszilva elkepesztoen jova teszi
Én is szoktam hasonlót csinálni (nem teszek bele diót), csak vékonyra hagyom és csokoládé szelet helyett esszük.
VálaszTörlésNagyon finom :)
Ki fogom próbálni, tekintve, hogy a hűtős keksz recepted is nagy favorit lett. Köszönöm!
VálaszTörlésRaw Brownie
VálaszTörlésIngredients (for a 22*22 cm / 8,6*8,6 inch cake pan)
- 2 and 1/2 cups dates, pitted
- 1 cup raw cocoa
- 2 cups walnut
- 1/2 cup almond, chopped roughly
- 1/4 teaspoon salt
Method
Place walnut into the food processor and blend until the nuts are finely ground. Add cocoa, salt and blend again for 1-2 minutes. Slowly add dates while the processor is running. Work until the "dough" or mixture easily sticks together (if it doesn't add 1-2 dates).
Press the "dough" into the lined cake pan, sprinkle the top with almond (press almond pieces into the "dough"). Place in the freezer for 20-30 minutes or in the fridge for 2-3 hours.
Enjoy without remorse! :)