tag:blogger.com,1999:blog-7979090978404796142.post6693870259938016755..comments2023-07-17T08:10:11.848-07:00Comments on Zizi próba: Eperbőr, avagy az egészséges gumicukorkaZizihttp://www.blogger.com/profile/05493557776919308546noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-7979090978404796142.post-66793667907140748912012-09-17T14:34:31.268-07:002012-09-17T14:34:31.268-07:00Szia Zizi,Szilvával csináltam ma és csak fahéjat r...Szia Zizi,<br>Szilvával csináltam ma és csak fahéjat raktam bele. Isteni!<br>Minden recepted fantasztikus. Örülök, hogy van egy ilyen blog is, ahol a sütikbe nem kell cukor és egészséges ételek közül válogathatok. Igényes minden post és egyben autentikus.<br>Ne hagyd abba amit csinálsz, mert zseniális.<br>piroPirohttp://www.blogger.com/profile/09088155096766813807noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979090978404796142.post-45039712314870701802012-09-06T03:59:01.872-07:002012-09-06T03:59:01.872-07:00Strawberry LeatherIngredients- 5 cups strawberry (...<b>Strawberry Leather</b><br><br><i>Ingredients</i><br><br>- 5 cups strawberry (about 600-700 g) <br>- 3 tablespoons honey (you can use maple syrup or rice syrup too)<br>- 1 vanilla bean, split and seeded<br><br><i>Method</i><br><br>Hull and half the washed strawberries. Place them in a pan and cook on low heat for about 12-15 minutes. Turn off the heat, add honey and vanilla. Pureé it with a hand blender. Pour the strawberry mixture on to a baking sheet (38*35 cm / 14,96*13,77 inch) covered with parchment paper.<br><br>Put in the oven and bake (dry) at 50C (122F) - this is my lowest temperature in my oven - for about 6-8 hours. Leave the oven door a bit open to let the moist out.<br><br>First time when I took the sheet out of the oven the leather was very firm so I put it back in the oven and I let it cool there. The next morning the leather was softer and it was easy to peel off from the parchment paper. Use a scissor to cut stripes and roll them up.Zitahttp://zizikalandjai.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979090978404796142.post-92092001197317175372012-09-02T10:10:58.913-07:002012-09-02T10:10:58.913-07:00Haha! Menjenek ők meglátogatni téged, te pedig csi...Haha! Menjenek ők meglátogatni téged, te pedig csinálj egy újabb adagot! :)Zitahttp://zizikalandjai.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979090978404796142.post-49027435064335921562012-09-02T09:15:32.178-07:002012-09-02T09:15:32.178-07:00:) Anyukám és húgom, miután a skype-on bedöglött a...:) Anyukám és húgom, miután a skype-on bedöglött a küldfénypost gomb azt találták ki, vegyek a gumicukornak repülőjegyet és kimennek elé ferihegyre :)Babócsai Zsuzsahttp://www.blogger.com/profile/02649663060085457358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979090978404796142.post-4973084061930391912012-09-02T08:18:34.474-07:002012-09-02T08:18:34.474-07:00Zsuzsa!Szuper ügyes vagy! Kíváncsi vagyok milyen l...Zsuzsa!<br><br>Szuper ügyes vagy! Kíváncsi vagyok milyen lehet az áfonyás gumicukor! Küldesz? :)Zitahttp://zizikalandjai.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979090978404796142.post-39719976924766405402012-09-01T08:01:19.911-07:002012-09-01T08:01:19.911-07:00Elkészült!:) Saját szedésű áfonyából és a barátaim...Elkészült!:) Saját szedésű áfonyából és a barátaim méhei által készített mézből, vaníliát nem tettem bele. Legalább 10 órát "sült" úgy, hogy 8 óra után beiktattam egy éjszakányi szünetet, amikor a kikapcsolt sütőben várt, a hőmérsékletet pedig az első 2-3 óra után olyan 60-70 fok körülire emeltem. Így tulajdonképpen "rögtön" megfelelő állagú lett, további várakozásra már nem volt szüksége. <br>Illatos, szép, finom, dizájnos. Sajnos a fényképező-tehetségem hagy némi kívánnivalót maga után, de itt vannak képek is: http://akapussi.blog.hu/2012/09/01/a-fonya_mustikka<br><br>Köszönöm a receptet!:)Babócsai Zsuzsahttp://www.blogger.com/profile/02649663060085457358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979090978404796142.post-2332944643240992862012-06-12T09:29:09.435-07:002012-06-12T09:29:09.435-07:00Reni, szívesen! :)***Beastie, ha megcsináltad, jel...Reni, szívesen! :)<br><br>***<br><br>Beastie, ha megcsináltad, jelezz vissza a lányaid arcáról! :) Engem is nagyon érdekel, hogy fognak reagálni.<br><br>***<br><br>marisz57, hajrá! Remélem kipróbálod!<br><br>***<br><br>Bridge, Férj, tuti imádni fogja! Mi is veszekedtünk rajta, kié legyen az utolsó falat! :)<br><br>***<br><br>Viki, köszi! Te megcsinálod a gyerekeknek?<br><br>***<br><br>Beha, ez volt az első tapasztalatszerzés, szóval nem tudom megmondani, hogy meggyel hogy sikerülne. Szerintem azzal is menni fog. Én sárgabarackkal fogom kipróbálni legközelebb!<br><br>***<br><br>Dolly, fentebb írtam Beha-nak, hogy meggyből is működhet, szóval a cseresznye is biztos jó lesz. Ne is vegyél többet gumicukrot a boltban! :)Zitahttp://zizikalandjai.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979090978404796142.post-59049444835261786092012-06-12T07:16:52.887-07:002012-06-12T07:16:52.887-07:00Én cseresznyéből fogok próbálkozni, remélem jó les...Én cseresznyéből fogok próbálkozni, remélem jó lesz. Minden édességet szeretek nagyon, de ez valami mennyei lehet. Gumicukor ami egészséges!! Ha beválik soha többet nem veszek gumicukrot a boltban(persze eddig is csak nagyon ritkán).Dollynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979090978404796142.post-27166451906225160992012-06-11T23:06:38.470-07:002012-06-11T23:06:38.470-07:00Szia,ezzel a módszerrel ezt vajon meggyből is meg ...Szia,<br><br>ezzel a módszerrel ezt vajon meggyből is meg lehet csinálni?<br><br>Nagyon köszönöm!Behahttp://www.blogger.com/profile/00115587145494423536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979090978404796142.post-88430243100131263842012-06-05T01:03:47.474-07:002012-06-05T01:03:47.474-07:00Gyönyörűek a képek, főleg a tekercsek! Grat!:)Gyönyörűek a képek, főleg a tekercsek! Grat!:)kicsi vúhttp://www.kicsivu.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979090978404796142.post-13367296008491062622012-06-04T00:51:06.026-07:002012-06-04T00:51:06.026-07:00Jajj, ez nagyon tetszik. A Férj imádni fogja. :)Jajj, ez nagyon tetszik. A Férj imádni fogja. :)Bridgehttp://www.blogger.com/profile/08058429582975006091noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979090978404796142.post-20803171383325639642012-06-01T01:39:41.084-07:002012-06-01T01:39:41.084-07:00Nagyon jó ötlet, lehet, hogy kipróbálom!Nagyon jó ötlet, lehet, hogy kipróbálom!marisz57http://www.blogger.com/profile/13621747415690644493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979090978404796142.post-59613059849326060782012-05-31T23:59:30.419-07:002012-05-31T23:59:30.419-07:00óriási, ha elkészül, majd figyelem a lányaim arcát...óriási, ha elkészül, majd figyelem a lányaim arcát, miközben.....Beastiehttp://www.blogger.com/profile/10512670256126034331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7979090978404796142.post-19453122921512407322012-05-31T14:54:18.107-07:002012-05-31T14:54:18.107-07:00tavaly én is belefutottam ilyen receptbe, de valah...tavaly én is belefutottam ilyen receptbe, de valahogy nem készítettem el. idén el fogom! köszi Zita!Renihttp://www.blogger.com/profile/10171797802023055531noreply@blogger.com